Mangel på faguddannet arbejdskraft

Tyske lastbilførere søger

Over 50 procent af de tyske arbejdsledige lastbilchauffører er parate til at arbejde både i og uden for Europa. Søger De en chauffør, kan det derfor godt betale sig at kaste et blik mod Tyskland.

Ønsker De en hurtig kontakt til kvalificerede chauffører, så besøg vores internetside www.top-trucker.com. Formidlings-platformen har specialiseret sig i rekruttering af lastbilchauffører, og online fortæller vi om netop Deres behov for chauffører og om de krav De stiller til ansøgeren.

Mangler De en arbejdskraft i nær- eller fjerntrafikken, én med erfaring inden for bestemte køretøjer? Én med supplerende kvalifikationer, som f.eks. truckførerkort eller ADR-kørekort?

Top-Trucker søger i hele Tyskland – på dette grundlag - efter egnede ansøgere. Til formålet har vi oprettet en databank for chauffører med mere end 5.000 aktive profiler af lastbilchauffører, der søger et nyt arbejde. Egnede ansøgere, som er interesserede i et jobtilbud vil blive kontaktet enten via e-mail eller databank. Desuden kan der oprettes en tysk hotline for interesserede chauffører.


(C) 2006 - All rights reserved

Print this page