You are here: Home  
GEBREK AAN GESCHOOLDE ARBEIDSKRACHTEN

Aanwerving Duitse vrachtwagenchauffeurs

Meer dan 50 procent van de Duitse vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar werk zijn bereid ook voor buitenlandse werkgevers of in het Europese buitenland te werken. Bijgevolg loont een blik naar Duitsland bij het zoeken naar vrachtwagenchauffeurs.

Voor een snelle contactname met chauffeurs met een passende kwalificatie is een bezoek aan de internetpagina www.top-trucker.com nuttig. Het bemiddelingsplatform is gespecialiseerd in het aanwerven van vrachtwagenchauffeurs. Transportbedrijven kunnen hun nood aan vrachtwagenchauffeurs en hun eisen aan de kandidaten online vermelden.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen inzetbaarheid in verkeer over korte of lange afstand, ervaring met bepaalde soorten voertuigen, extra kwalificaties zoals een ADR-getuigschrift of getuigschrift voor het besturen van een heftruck.

Op basis hiervan zoekt Top-Trucker in heel Duitsland naar de geschikte kandidaten. Daarbij helpt een chauffeursdatabank met meer dan 5000 actuele prestatieprofielen van vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar werk. Geschikte kandidaten die zich voor een werkaanbieding interesseren, worden via e-mail of in de vorm van een online databank doorgegeven. Bovendien is het mogelijk een Duitstalige hotline te installeren voor geïnteresseerde chauffeurs.

Printable Version